Interlude: Argerich – Chopin, etyde op. 10

Christine Mohn

Christian har allerede meddelt at det i år er 200 år siden Frederic Chopin ble født, og i dag fortsetter vi i samme stilen. St. Martha spiller etyde nr. 10, op. 10. Opptaket er hentet fra Chopin-konkurransen i 1965, som hun vant.
follow us in feedly
Om du ikke følger Document på sosiale media kan du følge oss på e-post.

Donere engangsbeløp?Kan du forplikte deg til fast betaling?

Penger kan også doneres til kontonummer 15030249981. Du kan også støtte oss ved å kjøpe bøker eller varer.

Leserkommentarer på Document er gjenstand for moderering, som ikke skjer kontinuerlig og under enhver omstendighet ikke om natten. Vi ønsker en respektfull tone uten personangrep, sleivete språk eller flammende retorikk. Vis særlig nøkternhet når temaet er følsomt. Begrenset redigering av skjemmende detaljer kan finne sted. Skriv til debatt@document.no dersom du ikke forstår hvorfor en kommentar uteblir. Se her for nybegynnerhjelp.