Interlude: Argerich – Schumann

Christine Mohn

Månedens Martha er et ekstranummer Dronningen av musikkens rike ga etter åpningskonserten under Chopin-konkurransen i Warszawa i 1980, der hun satt i dommerpanelet, 15 år etter at hun selv vant konkurransen. Få dager etter dette opptaket trakk hun seg i protest over at Ivo Pogorelich ikke kom til finalen.

Vi hører første stykke fra Schumanns KinderszenenVon Fremden Ländern und Menschen. Så enkelt, så vanskelig.
follow us in feedly
Om du ikke følger Document på sosiale media kan du følge oss på e-post.

Donere engangsbeløp?Kan du forplikte deg til fast betaling?

Penger kan også doneres til kontonummer 15030249981. Du kan også støtte oss ved å kjøpe bøker eller varer.

Leserkommentarer på Document er gjenstand for moderering, som ikke skjer kontinuerlig og under enhver omstendighet ikke om natten. Vi ønsker en respektfull tone uten personangrep, sleivete språk eller flammende retorikk. Vis særlig nøkternhet når temaet er følsomt. Begrenset redigering av skjemmende detaljer kan finne sted. Skriv til debatt@document.no dersom du ikke forstår hvorfor en kommentar uteblir. Se her for nybegynnerhjelp.