Irving kommer ikke, Sæterbakken går

Hans Rustad

Kunstnerisk leder av Litteraturfestivalen på Lillehammer, Stig Sæterbakken, tar konsekvensen av at rådet valgte å avlyse David Irving, og trekker seg fra stillingen. Det var Sæterbakken som inviterte Irving og han kaller forfatterkolleger for «jævla feiginger» som ville boikotte festivalen.

Sæterbakken mener åpenbart fortsatt det var riktig å invitere Irving og sier kultureliten går i takt som ikke tør invitere en avviker.

Styreleder Jesper Holte sier de undervurderte belastningen med å invitere Irving.
follow us in feedly
Om du ikke følger Document på sosiale media kan du følge oss på e-post.

Donere engangsbeløp?Kan du forplikte deg til fast betaling?

Penger kan også doneres til kontonummer 15030249981. Du kan også støtte oss ved å kjøpe bøker eller varer.

Leserkommentarer på Document er gjenstand for moderering, som ikke skjer kontinuerlig og under enhver omstendighet ikke om natten. Vi ønsker en respektfull tone uten personangrep, sleivete språk eller flammende retorikk. Vis særlig nøkternhet når temaet er følsomt. Begrenset redigering av skjemmende detaljer kan finne sted. Skriv til debatt@document.no dersom du ikke forstår hvorfor en kommentar uteblir. Se her for nybegynnerhjelp.