Red.: Sommer

Hans Rustad

Document holder åpent hele sommeren, men produksjonen kan bli ujevn, avhengig av mange faktorer. Men vi regner med at det vil bli nytt stoff hver eneste dag. Det er noe med rytmen i nyhetene og de underliggende strømmene som man må følge hele tiden for ikke å miste tråden.

Registreringen var en terskel for mange. Men nå har debatten tatt seg opp igjen, og flere kommer til. Det kan bli andre løsninger i fremtiden, men en eller annen form for registrering må vi ha. Det gjør debatten mer sivilisert. NRK vil for øvrig begynne med OpenID. Det tyder på at systemet får utbredelse og dermed vinner økende aksept.
follow us in feedly
Om du ikke følger Document på sosiale media kan du følge oss på e-post.

Donere engangsbeløp?Kan du forplikte deg til fast betaling?

Penger kan også doneres til kontonummer 15030249981. Du kan også støtte oss ved å kjøpe bøker eller varer.

Leserkommentarer på Document er gjenstand for moderering, som ikke skjer kontinuerlig og under enhver omstendighet ikke om natten. Vi ønsker en respektfull tone uten personangrep, sleivete språk eller flammende retorikk. Vis særlig nøkternhet når temaet er følsomt. Begrenset redigering av skjemmende detaljer kan finne sted. Skriv til debatt@document.no dersom du ikke forstår hvorfor en kommentar uteblir. Se her for nybegynnerhjelp.