«Beslan» i Nord-Waziristan

Hans Rustad

waziristan.gif

En gruppe væpnede menn har tatt rundt 250 elever og lærere som gisler på en skole i Bannu-distriktet i Nord-Waziristan, et område av Pakistan som i økende grad kontrolleres i av lokale stammeledere og voldelige islamister.
Militsen skal ha tatt en helsearbeider til fange tidligere på daggen. Da de kjørte gjennom politisperringer havnet de i skuddveksling. De gikk inn på skolen og forlanger fritt leide. Stammeldre forsøker å mekle og foreldre har samlet seg utenfor skolen, melder BBC.
follow us in feedly
Om du ikke følger Document på sosiale media kan du følge oss på e-post.

Donere engangsbeløp?Kan du forplikte deg til fast betaling?

Penger kan også doneres til kontonummer 15030249981. Du kan også støtte oss ved å kjøpe bøker eller varer.

Leserkommentarer på Document er gjenstand for moderering, som ikke skjer kontinuerlig og under enhver omstendighet ikke om natten. Vi ønsker en respektfull tone uten personangrep, sleivete språk eller flammende retorikk. Vis særlig nøkternhet når temaet er følsomt. Begrenset redigering av skjemmende detaljer kan finne sted. Skriv til debatt@document.no dersom du ikke forstår hvorfor en kommentar uteblir. Se her for nybegynnerhjelp.