The U.S. occupation authority in

Hans Rustad

The U.S. occupation authority in Iraq was unable to keep track of nearly $9 billion it transferred to government ministries, which lacked financial controls, security, communications and adequate staff, an inspector general has found.

The U.S. officials relied on Iraqi audit agencies to account for the funds but those offices were not even functioning when the funds were transferred between October 2003 and June 2004, according to an audit by a special U.S. inspector general. (AP)
follow us in feedly
Om du ikke følger Document på sosiale media kan du følge oss på e-post.

Donere engangsbeløp?Kan du forplikte deg til fast betaling?

Penger kan også doneres til kontonummer 15030249981. Du kan også støtte oss ved å kjøpe bøker eller varer.

Leserkommentarer på Document er gjenstand for moderering, som ikke skjer kontinuerlig og under enhver omstendighet ikke om natten. Vi ønsker en respektfull tone uten personangrep, sleivete språk eller flammende retorikk. Vis særlig nøkternhet når temaet er følsomt. Begrenset redigering av skjemmende detaljer kan finne sted. Skriv til debatt@document.no dersom du ikke forstår hvorfor en kommentar uteblir. Se her for nybegynnerhjelp.