The retired four-star Army general

Hans Rustad

The retired four-star Army general who was sent to Iraq two weeks ago to assess operations there has concluded that American troops must speed up and strengthen the training of Iraqi security forces, by assigning thousands of additional military advisers to work directly with Iraqi units, said senior defense and military officials here and in Iraq. (nytimes).
Det er snakk om en dobling eller tredobling av antall instruktører. Under Senatshøringen av Condi Rice sist uke, påsto Rice at det var trenet 140.000 irakere. -Sprøyt, svarte senator Joseph Biden, -det virkelige tallet er 4.000.
follow us in feedly
Om du ikke følger Document på sosiale media kan du følge oss på e-post.

Donere engangsbeløp?Kan du forplikte deg til fast betaling?

Penger kan også doneres til kontonummer 15030249981. Du kan også støtte oss ved å kjøpe bøker eller varer.

Leserkommentarer på Document er gjenstand for moderering, som ikke skjer kontinuerlig og under enhver omstendighet ikke om natten. Vi ønsker en respektfull tone uten personangrep, sleivete språk eller flammende retorikk. Vis særlig nøkternhet når temaet er følsomt. Begrenset redigering av skjemmende detaljer kan finne sted. Skriv til debatt@document.no dersom du ikke forstår hvorfor en kommentar uteblir. Se her for nybegynnerhjelp.