Mer farse enn alvor

Hans Rustad

Det er nesten ikke til å tro: UD har ikke noe materiale som dokumenterer krisehåndteringen i UD de første timene. Man hadde annet å tenke på, melder NRK Dagsnytt.

Hvor dypt stikker ønske om gransking? VG kan fortelle at punktet om evaluering av regjeringens innsats sto som nummer fire på Bondeviks liste. Det var lærdommer med tanke på fremtidig innsats man skulle fokusere på.

Det var først da en samlet opposisjon truet med å overkjøre regjeringen, at Bondevik ga seg. Så mye for den myke predikant.

Bondevik sloss også med nebb og klør for å hindre at Morgen Wetland kom med i utvalget. Er Bondevik så dum? Neppe. Vi tror heller han vet at nå ramler skjelettene ut av skapet.

Bondevik ville stoppe Wetland
follow us in feedly
Om du ikke følger Document på sosiale media kan du følge oss på e-post.

Donere engangsbeløp?Kan du forplikte deg til fast betaling?

Penger kan også doneres til kontonummer 15030249981. Du kan også støtte oss ved å kjøpe bøker eller varer.

Leserkommentarer på Document er gjenstand for moderering, som ikke skjer kontinuerlig og under enhver omstendighet ikke om natten. Vi ønsker en respektfull tone uten personangrep, sleivete språk eller flammende retorikk. Vis særlig nøkternhet når temaet er følsomt. Begrenset redigering av skjemmende detaljer kan finne sted. Skriv til debatt@document.no dersom du ikke forstår hvorfor en kommentar uteblir. Se her for nybegynnerhjelp.