Interlude: Argerich - Mendelssohn

Christine Mohn

Måne­dens Martha er en vid­un­der­lig ver­sjon for fir­hen­dig piano av Felix Men­dels­sohns over­tyre til En midt­som­mer­natts­drøm. Hen­nes Majes­tet spil­ler sam­men med sin rumenske kol­lega Cris­tina Mar­ton. Opp­ta­ket er fra Lugano i juni 2009.
Om du ikke følger Document på sosiale media kan du følge oss på e-post.

Donere engangsbeløp?Kan du forplikte deg til fast betaling?

Penger kan også doneres til kontonummer 15030249981. Du kan også støtte oss ved å kjøpe bøker eller varer.

Leserkommentarer på Document er gjenstand for moderering, som ikke skjer kontinuerlig og under enhver omstendighet ikke om natten. Vi ønsker en respektfull tone uten personangrep, sleivete språk eller flammende retorikk. Vis særlig nøkternhet når temaet er følsomt. Begrenset redigering av skjemmende detaljer kan finne sted. Skriv til debatt@document.no dersom du ikke forstår hvorfor en kommentar uteblir. Se her for nybegynnerhjelp.