Dagens premiesau: Hylland-Eriksen

Hans Rustad

I løpet av fem­ten år har antal­let inn­vand­rere blitt dob­let nes­ten uten at noen har lagt merke til det. Dette tyder på at inn­vand­rin­gen til Norge har gått for­bau­sende smerte­fritt, sier pro­fes­sor i sosial­an­tro­po­logi ved Uni­ver­si­te­tet i Oslo, Tho­mas Hyl­land Erik­sen til Dagbladet.no.

- Norsk kul­tur blir styr­ket med mus­limsk innvandring
Om du ikke følger Document på sosiale media kan du følge oss på e-post.

Donere engangsbeløp?Kan du forplikte deg til fast betaling?

Penger kan også doneres til kontonummer 15030249981. Du kan også støtte oss ved å kjøpe bøker eller varer.

Leserkommentarer på Document er gjenstand for moderering, som ikke skjer kontinuerlig og under enhver omstendighet ikke om natten. Vi ønsker en respektfull tone uten personangrep, sleivete språk eller flammende retorikk. Vis særlig nøkternhet når temaet er følsomt. Begrenset redigering av skjemmende detaljer kan finne sted. Skriv til debatt@document.no dersom du ikke forstår hvorfor en kommentar uteblir. Se her for nybegynnerhjelp.