The U.S. occupation authority in

Hans Rustad

The U.S. occu­pa­tion aut­hority in Iraq was unable to keep track of nearly $9 bil­lion it trans­ferred to govern­ment mini­stries, which lacked finan­cial con­trols, security, com­mu­ni­ca­tions and adequate staff, an ins­pec­tor gene­ral has found.

The U.S. offi­ci­als relied on Iraqi audit agen­cies to account for the funds but those offices were not even func­tioning when the funds were trans­ferred between Octo­ber 2003 and June 2004, accor­ding to an audit by a spec­ial U.S. ins­pec­tor gene­ral. (AP)
Om du ikke følger Document på sosiale media kan du følge oss på e-post.

Donere engangsbeløp?Kan du forplikte deg til fast betaling?

Penger kan også doneres til kontonummer 15030249981. Du kan også støtte oss ved å kjøpe bøker eller varer.

Leserkommentarer på Document er gjenstand for moderering, som ikke skjer kontinuerlig og under enhver omstendighet ikke om natten. Vi ønsker en respektfull tone uten personangrep, sleivete språk eller flammende retorikk. Vis særlig nøkternhet når temaet er følsomt. Begrenset redigering av skjemmende detaljer kan finne sted. Skriv til debatt@document.no dersom du ikke forstår hvorfor en kommentar uteblir. Se her for nybegynnerhjelp.