The retired four-star Army general

Hans Rustad

The reti­red four-star Army gene­ral who was sent to Iraq two weeks ago to assess ope­ra­tions there has con­clu­ded that Ame­ri­can tro­ops must speed up and strengt­hen the trai­ning of Iraqi security for­ces, by assig­ning thou­sands of additio­nal mili­tary advi­sers to work directly with Iraqi units, said senior defense and mili­tary offi­ci­als here and in Iraq. (nyti­mes).
Det er snakk om en dob­ling eller tre­dob­ling av antall instruk­tø­rer. Under Senats­hø­rin­gen av Condi Rice sist uke, påsto Rice at det var tre­net 140.000 ira­kere. -Sprøyt, svarte sena­tor Joseph Biden, -det vir­ke­lige tal­let er 4.000.
Om du ikke følger Document på sosiale media kan du følge oss på e-post.

Donere engangsbeløp?Kan du forplikte deg til fast betaling?

Penger kan også doneres til kontonummer 15030249981. Du kan også støtte oss ved å kjøpe bøker eller varer.

Leserkommentarer på Document er gjenstand for moderering, som ikke skjer kontinuerlig og under enhver omstendighet ikke om natten. Vi ønsker en respektfull tone uten personangrep, sleivete språk eller flammende retorikk. Vis særlig nøkternhet når temaet er følsomt. Begrenset redigering av skjemmende detaljer kan finne sted. Skriv til debatt@document.no dersom du ikke forstår hvorfor en kommentar uteblir. Se her for nybegynnerhjelp.