En svenske i New York

Hans Rustad

En svenske i New York

En så klar demon­stra­sjon av mang­lende evne til inn­le­velse og reflek­sjon som i denne 11/9-reportasjen fra Dagens Nyhe­ter er sjel­den å se. Vig­net­ten “Turist­klass” synes å være tatt bok­sta­ve­lig som en men­tal utkop­ling. Jane Mag­nus­son skal visst­nok være en pro­mi­nent jour­na­list i Sve­rige, og denne reise­re­por­ta­sjen fikk nes­ten en hel side i Dagens Nyhe­ters kulturseksjon.
Om du ikke følger Document på sosiale media kan du følge oss på e-post.

Donere engangsbeløp?Kan du forplikte deg til fast betaling?

Penger kan også doneres til kontonummer 15030249981. Du kan også støtte oss ved å kjøpe bøker eller varer.

Leserkommentarer på Document er gjenstand for moderering, som ikke skjer kontinuerlig og under enhver omstendighet ikke om natten. Vi ønsker en respektfull tone uten personangrep, sleivete språk eller flammende retorikk. Vis særlig nøkternhet når temaet er følsomt. Begrenset redigering av skjemmende detaljer kan finne sted. Skriv til debatt@document.no dersom du ikke forstår hvorfor en kommentar uteblir. Se her for nybegynnerhjelp.